Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Akkoord en sluiten [X]

Gratis weer op je site


Weerplaza biedt een breed scala aan mogelijkheden om voor bedrijven en particulieren het weer op je eigen site te plaatsen. We gaan steeds nieuwe mogelijkheden toevoegen, maar heb je een leuk idee mail het ons!

Klik hier voor de leuke gadgets van Weerplaza, o.a. voor iGoogle en Hyves.

Het locatieweerbericht voor Nederland gratis op je eigen site
Voorbeeld verwachting Nederland op je eigen site
Weerbericht voor uw plaats (postcode) of reisbestemming:

Je kan nu het locatieweerbericht voor Nederland gratis op je eigen site plaatsen. Zoek hierboven de plaats of postcode, klik op Zoek en kopieer en plak vervolgens de code die je terugvindt rechts onderaan deze pagina in je eigen pagina.
Het wintersport weerbericht gratis op je eigen site
Weerbericht voor uw plaats (postcode) of reisbestemming:

Voorbeeld verwachting wintersport resort op je eigen site Je kan nu het weerbericht voor een wintersport resort gratis op je eigen site plaatsen. Zoek hierboven het resort, klik op Zoek en kopieer en plak vervolgens de code die je terugvindt rechts onderaan deze pagina in je eigen pagina.
De ijspluim gratis op je eigen site
Voorbeeld ijspluim op je eigen site

Je kan nu de ijspluim op je eigen site plakken, door onderstaande code in je webpagina op te nemen. Standaard wordt de regio midden getoond, je kunt 'midden' in de code veranderen in 1 van de volgende regio's:

noordoost - noord - noordwest - west - midden - zuidwest - zuid - zuidoost - oost

Het vakantieweerbericht gratis op je eigen site
Weerbericht voor uw plaats (postcode) of reisbestemming:

Voorbeeld verwachting wereldweer op je eigen site Je kan nu het locatieweerbericht voor bijna elke locatie op de wereld gratis op je eigen site plaatsen. Zoek hierboven de plaats, klik op Zoek en kopieer en plak vervolgens de code die je terugvindt rechts onderaan deze pagina in je eigen pagina.
Kleine regenradar (330x367px) gratis op je eigen site
Je kan de Weerplaza regenradar van Nederland op je eigen site plaatsen. Kopieer en plak de code hieronder in je eigen site.

Voorbeeld regenradar 320px op je eigen site
Grote regenradar (535x575px) gratis op je eigen site
Je kan de Weerplaza regenradar van Nederland op je eigen site plaatsen. Kopieer en plak de code hieronder in je eigen site.


Voorbeeld regenradar 525px op je eigen site
De weervideo gratis op je eigen site
Voorbeeld weervideo op je eigen site Weerplaza maakt een video met het actuele weerbericht. Deze video wordt doordeweeks tweemaal per dag bijgewerkt, vroeg in de ochtend en halverwege de middag. In het weekeinde is er alleen een video in de ochtend. Je kunt de video nu ook op je eigen site plaatsen. Plak daarvoor de onderstaande code in je eigen site.


Uw locatie in detail
Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor...
Activiteitenweer
Wilt u graag op uw site tonen of het weer geschikt is voor een bepaalde activiteit? Wij bieden voor diverse activiteiten een snel overzicht van het weer en het advies voor de activiteit. De verwachting is voor de komende twee dagdelen, morgen en overmorgen. Ga naar de desbetreffende activiteitenpagina om de code op te halen.

Hieronder een aantal voorbeelden.