Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Akkoord en sluiten [X]
Waarschuwing   Waarschuwing: Zware windstoten in westen en noordwesten   ►

Gratis weer op je site


Weerplaza biedt een breed scala aan mogelijkheden om voor bedrijven en particulieren het weer op je eigen site te plaatsen. We voegen geregeld nieuwe mogelijkheden toe, maar heb je een leuk idee mail het ons!

1. Locatie zoeken


We bieden gratis weer op je site in de vorm van widgets. Voor Nederlandse locaties is beschikbaar de algemene weersverwachting, het activiteitenweer en de regenradar. Voor buitenlandse locaties, waaronder skilocaties, is alleen de weersverwachting beschikbaar.

Om de mogelijkheden te kunnen tonen en de code te genereren die je moet opnemen in je site, moet je eerst een locatie zoeken. Bij het intikken verschijnt een suggestielijst met beschikbare locaties.


2. Widgets voor Hilversum (voorbeeld)


De weersverwachting widget is beschikbaar in twee formaten: 320x285 en 220x285 pixels breed.

Weersverwachting


Plaats deze code op je site:

Plaats deze code op je site:

 

Activiteitenweer
Voor vier verschillende activiteiten, fietsen, wandelen, vissen en barbecuen, is een widget beschikbaar. Deze widget bevat een korte weersverwachting en een indicatie hoe gunstig het weer is voor de activiteit (groen: goed, oranje: matig, rood: slecht). De afmeting van de widget is 320x285 pixels.Plaats deze code op je site:


Plaats deze code op je site:Plaats deze code op je site:


Plaats deze code op je site:

 

Regenradar
De regenradar widget is beschikbaar in twee formaten, 400x437 en 600x656 pixels:Plaats deze code op je site:Plaats deze code op je site:
Twitter Weerplaza Twitter
Deze schitterende foto ontvingen we van Wouter Blom, genomen in Flims Laax. Eronder uitleg hoe het ontstaat. http://t.co/Mw0tPFeXp6
14:27
Volg Weerplaza op Twitter