Thumbnail

Weerplaza: website van het jaar?


Geplaatst: 19 september 2012 - 15:42 uur  
Weerplaza is genomineerd voor de verkiezing Website van het Jaar. Deze wedstrijd wordt ieder jaar gehouden. Dit jaar doet Weerplaza voor het eerst mee.
Website van het jaar verkiezing

We vinden het eervol en zijn er zeer blij mee dat we dit keer zijn uitgenodigd. Weerplaza behoort inmiddels tot de top-4 van weerwebsites in Nederland wat betreft bezoekersaantallen en hopelijk kunnen we met een gunstige verkiezing nog wat verder stijgen.

Weerplaza kom je overal tegen
Veel internetters gebruiken dagelijks de weerinformatie van Weerplaza. Natuurlijk zien we de meeste mensen op onze website langskomen, maar Weerplaza kom je op nog veel meer plaatsen tegen. Weerplaza levert onder meer het weer aan de websites NU.nl en AD.nl, die ook beide een nominatie in de wacht hebben gesleept.

Verder staan de weersverwachtingen van ons op de websites van Parool, de Volkskrant, Trouw, maar ook bij diverse reissites zoals die van D-reizen. Ga je naar de jaarbeurs in Utrecht of het Beatrixtheater dan zie je daar op de displays het weer voor tijdens de terugreis, evenals onze verkeersinformatie.

Ook vele kranten maken dagelijks gebruik van onze weersverwachtingen. De totale oplage ligt tussen 1 en 1,5 miljoen kranten met dageijks ons weerbericht.

De komende weken en maanden blijven we hard werken aan het verder uitbreiden van ons netwerk. We doen dat niet alleen door onze eigen pagina's te verbeteren, maar ook door de weersinformatie via App's aan te bieden.

Voorbeeld van de continue vernieuwingen. Binnenkort lanceert Weerplaza een vernieuwde Regenradarpagina.
Voorbeeld van de continue vernieuwingen. Binnenkort lanceert Weerplaza een vernieuwde Regenradarpagina.
Wat maakt Weerplaza bijzonder ten opzichte van de andere weerwebsites?
- Weerplaza biedt via de website en de App zeer uitgebreide informatie aan, en ook nog eens overzichtelijk
- Weerplaza biedt haar informatie via vrijwel alle media gratis aan
- Weerplaza levert weersverwachtingen voor Nederlandse locaties die door de meteoroloog gecontroleerd zijn, niet simpelweg een automatisch weermodelletje
- Weerplaza biedt bij de Regenradar unieke extra informatie over bliksem (wel of geen inslag), hagel en hoeveel regen er het afgelopen uur is gevallen
- Weerplaza biedt als enige partij onweer aan in zijn app voor de iPhone
- Weerplaza is menselijk, direct contact met meteoroloog is altijd mogelijk via Twitter (@weerplaza) of mail

Stem op ons als je ons wilt steunen
Elke steun kunnen we gebruiken bij deze stemming. De website met de meeste bezoekers hoeft niet altijd ook de mooiste of beste te zijn. Vind je dat onze website jouw stem verdient, stem dan via onderstaande link.

Alvast hartelijk dank, ook namens mijn collega's.

Michiel Severin, meteoroloog Weerplaza.nl

Klik hier om te stemmen
Website van het jaar verkiezing

Plaats een reactie via Facebook: