EK 2012: het weer tijdens de wedstrijd

Deel artikel:   Aantal keer bekeken: 780
Bijgewerkt: 18 juni 2012 om 9:14
De laatste poulewedstrijden maandag en dinsdag. Tja, we hadden er meer van verwacht wat betreft Oranje. Nu de moeilijke keuze wie we gaan steunen... Het weer doet niet aan sentimenten gelukkig.

Vandaag:

Kroatië
Kroatië
 Spanje
Spanje


Kroatië - Spanje in Gdansk:

In Gdansk is het maandag fraai weer. Het blijft zo goed als en de zon schijnt flink. 's Middags wordt het zelfs 25 graden, een mooie waarde voor aan de Oostzee. Tijdens de wedstrijd is het 19 graden en droog.

 Italië
Italië
Ierland
Ierland


Italië - Ierland in Poznan:
In Poznan doet het weer meer aan Italië denken dan aan Ierland. 's Middags wordt het 30 graden waarbij er kans is op een onweersbui. In de avonduren lossen de buien langzaam op. Het zal zeker benauwd zijn en met een beetje pech trekt er tijdens de wedstrijd nog een onweersbui over het stadion.

In Nederland:
In Nederland is het maandagavond redelijk weer. Eerder op de dag heeft het flink geregeld maar tegen de avond heeft de meeste nattigheid het land verlaten. Rond 18.00 uur is het 17 tot 20 graden en met wat geluk kan de zon nog even schijnen.


Dinsdag:

Zweden
Zweden
 Frankrijk
Frankrijk


Zweden - Frankrijk in Kiev:

In Kiev is de warme lucht weer helemaal terug. Aan het einde van de middag is het dinsdag 31 graden en ook in de avonduren blijft het warm en benauwd. Daarbij kan het, net als tijdens de laatste wedstrijd van Frankrijk, ook onweren. De kans op noodweer lijkt echter niet zo groot.

 Engeland
Engeland
Oekraïne
Oekraïne


Engeland - Oekraïne in Donetsk:
In Donetsk is van noodweer helemaal geen sprake. Bij volop zon en weinig wind is het 's middags 25 tot 30 graden. In de avonduren koelt het af tot rond 22 graden. Prima weertje voor deze laatste poulewedstrijd.

In Nederland:
In Nederland is het dinsdagavond ook heerlijk weer. Er staat weinig wind en in vrijwel het hele land schijnt de zon. Alleen in de zuidelijke provincies neemt de bewolking mogelijk toe, met in Limburg heel misschien een bui. Aan het begin van de avond is het 19 graden.


Meer info over het klimaat in Polen en OekraïnePlaats een reactie via Facebook:Terug naar Weer in het nieuws.


Buienradar
Satelliet