De waarnemingen van elk meetpunt worden iedere 10 minuten vernieuwd. Sommige meetpunten beschikken niet over alle elementen doordat ze bijvoorbeeld alleen de wind meten. De gegevens zijn niet geschikt voor zakelijke gebruikers. Meer info staat rechts van de grafieken.

Kies meetpunt: Uitgebreid weerbericht voor deze locatie

Temperatuur in Gilze

 Windkracht en -richting in Gilze

Neerslaghoeveelheid Gilze

totaal afgelopen 12 uur: mm


Bedekkingsgraad en wolkenhoogte in GilzeZicht en relatieve vochtigheid in GilzeLuchtdruk in GilzeKies meetpunt: Uitgebreid weerbericht voor deze locatie
Twitter Weerplaza Twitter
Nu 21 graden op de #Wadden tot 27 graden in #Flevoland. Ronduit zomerse waarden. Het #asfalt op de snelwegen is nu… https://t.co/TMfzby1K70
13:00
Volg Weerplaza op Twitter
Uitleg
Op deze pagina ziet u per KNMI-meetpunt de actuele waarnemingen van de afgelopen uren in een overzichtelijke grafiek. Door met de muis over de grafieken te bewegen is het mogelijk om de waarnemingen per tijdstap te bekijken.

De waarnemingen komen elke 10 minuten binnen via het KNMI en worden getoond zoals door het KNMI gerapporteerd. Er kunnen daardoor fouten voorkomen in de metingen. De Klimatologische Dienst kijkt binnen enkele dagen alle waarnemingen na waarna er een gevalideerde dataset ontstaat. Deze waarnemingen zijn via Infoplaza.nl te verkrijgen.