Het weer in Europa

Weersverwachting

Regenradar

Weerbericht Europa

Van onze weerman Raymond Klaassen

Centraal Europa

In Centraal-Europa is het zonnig en droog. Alleen in Polen en Hongarije kan wel hier en daar een bui vallen. Het is warm met 28 tot 33 graden.

Noord Europa

In Scandinavië zien we regionaal best wat verschillen. In Finland en Denemarken is het zonnig en droog terwijl in delen van Zweden en Noorwegen regio's worden geconfronteerd met regen. Het wordt 20 tot 30 graden.

West Europa

In vrijwel heel West-Europa is het dankzij de invloed van een hogedrukgebied zonnig en droog. In Ierland is het 20 tot 25 graden, in de Benelux en Frankrijk wordt het 30 tot 40 graden.

zuidoost Europa

In het zuidoosten van Europa is het zomers. Op de meeste plaatsen is het zonnig en warm met 27 tot 25 graden. In Turkije kan het nog heter worden. In Roemenië en Bulgarije is in de loop van de dag kans op zware buien.

zuidwest Europa

In Spanje en Portugal is het zonnig en droog. Vrijwel overal blijft het droog. misschien dat in het noordwesten van Iberia kan mogelijk een bui vallen. In Italië is het ook zonnig en heet. Het wordt 29 tot 39 graden.

Het weer in Europa

De uitgebreide weersverwachting voor Europa. We tonen het actuele weer, de verwachting voor de eerstvolgende uren, het weerbericht voor vandaag en morgen en klik door naar één van de landen voor meer gedetailleerde informatie. De 14-daagse weersvoorspelling vind je bij de locaties.

Waarschuwingen Europa