Het weer in Europa

Weersverwachting

Regenradar

Weerbericht Europa

Van onze weerman Raymond Klaassen

Centraal Europa

De Alpen hebben ene vrij zonnige donderdag. Het blijft ook droog. In het midden en noorden van Duitsland vallen buien die vaak ook sneeuw brengen, zeker in het Middelgebergte.

Noord Europa

Donderdag sneeuwt het in grote delen van Finland en in het midden en noorden van Zweden. Langs de Noorse kust komt nog een winterse bui voor. In het zuiden van Noorwegen en in Denemarken blijft het droog, met flinke opklaringen.

West Europa

In Engeland blijft het vrijwel droog, met flink wat zon, maar elders op de Britse Eilanden vallen winterse buien. Donderdag gaat het in het zuidwesten van Frankrijk regenen en in het noorden valt een enkele winterse bui.

zuidoost Europa

Donderdag is het meest droog in Roemenië en Bulgarije, maar elders in de regio vallen geregeld buien. De temperatuurverschillen zijn vrij groot in de regio.

zuidwest Europa

Donderdag verloopt erg nat in Portugal en Spanje. Alleen in het zuidoosten van Spanje valt het met de neerslag nog mee. In het midden van Italië valt een bui, in het noorden en zuiden is het droog.

Het weer in Europa

De uitgebreide weersverwachting voor Europa. We tonen het actuele weer, de verwachting voor de eerstvolgende uren, het weerbericht voor vandaag en morgen en klik door naar één van de landen voor meer gedetailleerde informatie. De 14-daagse weersvoorspelling vind je bij de locaties.

Waarschuwingen Europa