Het weer in Europa

Weersverwachting

Weerbericht Europa

Van onze weervrouw Diana Woei

Centraal Europa

In het noorden van Duitsland en een groot deel van Polen is het zonnig en droog. Naar het zuiden neemt de kans op stevige buien toe. Daarbij is kans op onweer en plaatselijk zorgen de buien voor overlast. Het is met maxima rond 25 graden wel warm

West Europa

In het West-Europa is het warm maar ook onstabiel en dat betekent dat makkelijk buien tot ontwikkeling komen vooral meer naar het zuiden waar het 25 tot 30 graden kan worden. Bij de buien is kans op onweer en lokaal kunnen de buien voor overlast zorgen

zuidoost Europa

In het zuidoosten van Europa zien we vrijwel overal hetzelfde weerbeeld,. Het is zonnig en warm met in de middag boven het vasteland kans op een paar stevige onweersbuien. De temperatuur ligt tussen 25 en 30 graden. In Turkije wordt het nog warmer.

zuidwest Europa

In Portugal is donderdag erg wisselvallig met wolken en regen. Ook een groot deel van Spanje heeft te maken met wolken en soms een bui. Het zuidoosten heeft de beste papieren. In Italië is het vrij zonnig met in de middag kans op een stevige bui.

Het weer in Europa

De uitgebreide weersverwachting voor Europa. We tonen het actuele weer, de verwachting voor de eerstvolgende uren, het weerbericht voor vandaag en morgen en klik door naar één van de landen voor meer gedetailleerde informatie. De 14-daagse weersvoorspelling vind je bij de locaties.

Waarschuwingen Europa