regen 0 mm/u 0,1 3 10 30 >30
sneeuw 0 cm/u 0,1 3 10 30
   
 
 mix regen/sneeuw
 
 mix regen/ijzel

Laden

Laden

Regenradar Nederland

Bekijk de actuele buien- en regenradar van Nederland. Op de live buien radar zie je meteen of, waar en hoe hard het gaat regenen. Bekijk de neerslagverwachting en actuele buien- en regengebieden tot 2 uur vooruit.

Regenradar Nederland

Je kijkt nu naar de buien- en regenradar van Nederland van Weerplaza. De radar is zeer accuraat en biedt naast de actuele, laatste waarnemingen ook een regenprognose. Zo bieden we een regenradar van Nederland 2 uur vooruit, maar ook een regenradar 24-uur vooruit (gebruik hiervoor de buttons op de kaart).

Naast regenverwachting, bieden we ook specifieke radarbeelden voor andere neerslagsoorten en heeft Weerplaza het meest uitgebreide en eigen bliksemdetectie systeem van Nederland. Onder overige radars vind je de beschikbare radarsoorten. Hier zie je live hoe regen en buien, motregen of sneeuw over Nederland trekken. Je kunt ook zien hoe hard het gaat regenen. Als het momenteel ergens in Nederland regent, tonen we ook waar de regen naartoe trekt en hoe laat de neerslag op een bepaalde plaats arriveert. Ben je benieuwd naar andere locaties? Gebruik dan de zoekbox, zoomfunctie of klik op 'overige landen'.

Om de buienplanner voor jouw locatie te gebruiken, moet eenmalig een plaatsnaam of postcode worden ingevoerd in de zoekbox op deze pagina. De verwachting wordt verder elke 5 minuten bijgewerkt. Je kan de regenradar naar je eigen smaak instellen. Zo kan de snelheid van de animatie worden aangepast naar langzaam of snel, de animatie gepauzeerd worden of handmatig vooruit dan wel achteruit gespoeld worden.

Benieuwd naar de regenkansen voor de rest van de dag? Op onze Nederland pagina geven we aan of het later vandaag gaat regenen. Daarnaast zie je ook het uitgebreide weerbericht en de verwachting voor de komende 14 dagen.