Klimaat Angra do Heroísmo

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Angra do Heroísmo en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Angra do Heroísmo

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Angra do Heroísmo en de neerslagkans in %.

Het weer in Angra do Heroísmo

Angra do Heroísmo wordt gekenmerkt door milde, relatief natte winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in Angra do Heroísmo overdag zo'n 16 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 15 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 19 graden en minima rond de 18 graden. In Angra do Heroísmo vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden december (124 mm) en oktober (89 mm).