Steenkoude nachten

Strenge vorst boven sneeuw

Wat doet het weer vandaag?

Schaatskoorts? Bekijk ons schaatsjournaal!

Wat gebeurt er in de wereld?

Meerdaagse weersverwachting

Stedentrip top 10

Een stedentrip boeken? Bekijk de bestemmingen in de stedentrip top 10 of zoek zelf jouw ideale bestemming in landen als België, Duitsland, Frankrijk of Groot-Brittannië.

Antwerpen 1 °C
Barcelona 11 °C
Berlijn -3 °C
Boedapest -1 °C
Lissabon 19 °C
Londen 5 °C
New York City 14 °C
Parijs 2 °C
Praag -3 °C
Rome 11 °C

Wintersport top 10

Op zoek naar actuele sneeuwinformatie en pistecondities? Of de weersverwachting in jouw favoriete wintersportgebied? Bekijk de top 10 of zoek jouw skilocatie.

Flachau -5 °C
Gerlos -8 °C
Ortisei (St. Ulrich) -3 °C
Serfaus -8 °C
Tignes -6 °C
Val Thorens -11 °C
Willingen -3 °C
Winterberg -3 °C
Zell am See -4 °C
Zermatt -4 °C

Natuurijs in Nederland

De winterkou heeft ons land bereikt en het ijs groeit. Volg ons laatste weernieuws en weerpluimen.

IJsgroei en overzicht ijsbanen

Files en vertragingen

Ik kijk Weerplaza

De complete weer app met regenradar Europa.

Download de Weerplaza App

Over Weerplaza

Op zoek naar het weerbericht voor vandaag, de komende uren of een meerdaagse weersverwachting voor Nederland? Op Weerplaza worden de weersverwachtingen door bekende en professionele meteorologen opgesteld, die ook het weer op TV (NOS), online (Nu.nl, AD.nl) en in de krant (o.a. AD, Volkskrant, Trouw) verzorgen. Ons team doet haar uiterste best de weersverwachting voor vandaag en de komende dagen zo goed mogelijk te maken.

Naast gewoon ‘het weer’ brengt Weerplaza veel meer! We zijn al jaren het favoriete platform voor veel weerfotografen, weerexperts en weeramateurs. We bieden interessante grafieken, de pluim, verschillende weermodellen en weerkaarten. Met de Weerplaza regenradar, met 24-uurs buienprognose, kun je precies plannen wanneer het droog is. Ook voor onweer, sneeuw, hagel, zon en satellietbeelden in heel Europa heeft Weerplaza de radar beschikbaar. Bekijk het weer dus elke dag van minuut tot minuut gewoon online of in één van de apps!