Klimaat Badefols-sur-Dordogne

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Badefols-sur-Dordogne en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Badefols-sur-Dordogne

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Badefols-sur-Dordogne en de neerslagkans in %.

Het weer in Badefols-sur-Dordogne

Badefols-sur-Dordogne wordt gekenmerkt door frisse, relatief natte winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in Badefols-sur-Dordogne overdag zo'n 10 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 3 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 26 graden en minima rond de 15 graden. In Badefols-sur-Dordogne vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden januari (92 mm) en mei (83 mm).