Klimaat Chalon-sur-Saône

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Chalon-sur-Saône en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Chalon-sur-Saône

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Chalon-sur-Saône en de neerslagkans in %.

Het weer in Chalon-sur-Saône

Chalon-sur-Saône wordt gekenmerkt door frisse, relatief natte winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in Chalon-sur-Saône overdag zo'n 6 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 2 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 25 graden en minima rond de 14 graden. In Chalon-sur-Saône vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden mei (109 mm) en december (97 mm).