Klimaat Chauvac-Laux-Montaux

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Chauvac-Laux-Montaux en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Chauvac-Laux-Montaux

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Chauvac-Laux-Montaux en de neerslagkans in %.

Het weer in Chauvac-Laux-Montaux

Chauvac-Laux-Montaux wordt gekenmerkt door frisse, relatief natte winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in Chauvac-Laux-Montaux overdag zo'n 9 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 1 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 26 graden en minima rond de 14 graden. In Chauvac-Laux-Montaux vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden november (139 mm) en mei (118 mm).