Klimaat Cherbourg-Octeville

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Cherbourg-Octeville en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Cherbourg-Octeville

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Cherbourg-Octeville en de neerslagkans in %.

Het weer in Cherbourg-Octeville

Cherbourg-Octeville wordt gekenmerkt door frisse, relatief natte winters en milde, relatief droge zomers. In januari is het in Cherbourg-Octeville overdag zo'n 9 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 7 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 17 graden en minima rond de 13 graden. In Cherbourg-Octeville vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden oktober (129 mm) en december (124 mm).