Klimaat Giffaumont-Champaubert

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Giffaumont-Champaubert en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Giffaumont-Champaubert

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Giffaumont-Champaubert en de neerslagkans in %.

Het weer in Giffaumont-Champaubert

Giffaumont-Champaubert wordt gekenmerkt door frisse, relatief natte winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in Giffaumont-Champaubert overdag zo'n 6 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 2 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 23 graden en minima rond de 13 graden. In Giffaumont-Champaubert vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden januari (116 mm) en december (111 mm).