Klimaat La Baule-Escoublac

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor La Baule-Escoublac en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor La Baule-Escoublac

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in La Baule-Escoublac en de neerslagkans in %.

Het weer in La Baule-Escoublac

La Baule-Escoublac wordt gekenmerkt door frisse, relatief natte winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in La Baule-Escoublac overdag zo'n 9 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 6 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 21 graden en minima rond de 14 graden. In La Baule-Escoublac vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden december (88 mm) en oktober (83 mm).