Klimaat Les Baux-de-Provence

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Les Baux-de-Provence en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Les Baux-de-Provence

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Les Baux-de-Provence en de neerslagkans in %.

Het weer in Les Baux-de-Provence

Les Baux-de-Provence wordt gekenmerkt door frisse, relatief droge winters en zeer warme, relatief droge zomers. In januari is het in Les Baux-de-Provence overdag zo'n 12 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 5 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 29 graden en minima rond de 18 graden. In Les Baux-de-Provence vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden oktober (109 mm) en november (105 mm).