Klimaat Saint-Jean-de-Luz

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Saint-Jean-de-Luz en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Saint-Jean-de-Luz

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Saint-Jean-de-Luz en de neerslagkans in %.

Het weer in Saint-Jean-de-Luz

Saint-Jean-de-Luz wordt gekenmerkt door frisse, natte winters en warme, relatief natte zomers. In januari is het in Saint-Jean-de-Luz overdag zo'n 12 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 8 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 22 graden en minima rond de 16 graden. In Saint-Jean-de-Luz vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden november (199 mm) en januari (198 mm).