Klimaat Steinach am Brenner

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Steinach am Brenner en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Steinach am Brenner

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Steinach am Brenner en de neerslagkans in %.

Het weer in Steinach am Brenner

Steinach am Brenner wordt gekenmerkt door koude, relatief natte winters en milde, natte zomers. In januari is het in Steinach am Brenner overdag zo'n -3 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer -10 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 16 graden en minima rond de 6 graden. In Steinach am Brenner vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden augustus (218 mm) en juli (214 mm).