Klimaat Costa da Caparica

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Costa da Caparica en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Costa da Caparica

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Costa da Caparica en de neerslagkans in %.

Het weer in Costa da Caparica

Costa da Caparica wordt gekenmerkt door frisse, relatief droge winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in Costa da Caparica overdag zo'n 14 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 9 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 24 graden en minima rond de 16 graden. In Costa da Caparica vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden november (77 mm) en oktober (65 mm).