Klimaat Estreito da Calheta

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Estreito da Calheta en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Estreito da Calheta

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Estreito da Calheta en de neerslagkans in %.

Het weer in Estreito da Calheta

Estreito da Calheta wordt gekenmerkt door milde, relatief droge winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in Estreito da Calheta overdag zo'n 18 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 16 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 22 graden en minima rond de 19 graden. In Estreito da Calheta vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden oktober (69 mm) en november (69 mm).