Klimaat Riudellots de la Selva

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Riudellots de la Selva en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor Riudellots de la Selva

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in Riudellots de la Selva en de neerslagkans in %.

Het weer in Riudellots de la Selva

Riudellots de la Selva wordt gekenmerkt door frisse, relatief droge winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in Riudellots de la Selva overdag zo'n 13 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 4 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 27 graden en minima rond de 17 graden. In Riudellots de la Selva vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden oktober (115 mm) en september (109 mm).