Klimaat San Miguel de Abona

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor San Miguel de Abona en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.
De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Klimaat grafieken voor San Miguel de Abona

Hieronder bekijk je de gemiddelde, minimum en maximum regen in mm per maand in San Miguel de Abona en de neerslagkans in %.

Het weer in San Miguel de Abona

San Miguel de Abona wordt gekenmerkt door milde, relatief droge winters en warme, relatief droge zomers. In januari is het in San Miguel de Abona overdag zo'n 19 graden. 's Nachts koelt het af tot ongeveer 16 graden. Middagtemperaturen liggen in juni rond de 22 graden en minima rond de 19 graden. In San Miguel de Abona vallen de grootste neerslaghoeveelheden in de maanden oktober (47 mm) en november (41 mm).