Klimaat Las Vegas

Bekijk hier de gemiddelde neerslag, temperatuur, zonuren, UV index, luchtvochtigheid en wind per maand voor Las Vegas en bepaal wat de beste reistijd voor jou is.

Klimaat grafieken voor Las Vegas

De hierboven getoonde klimaatgemiddelden zijn gebaseerd op weerwaarnemingen van de voorgaande tien jaar. Hiervoor is gekozen om wereldwijd een goed beeld te kunnen geven van het weer dat je in het huidige (snel veranderende) klimaat per maand ongeveer kan verwachten. Het 10-jaarsklimaatgemiddelde wordt elk jaar bijgewerkt.

Beste reistijd voor Las Vegas

Las Vegas heeft een woestijnklimaat met zeer hete zomers en iets mildere winters. In de zomermaanden (juni tot en met augustus) kan de temperatuur oplopen tot maar liefst 44 graden. De beste periode om Las Vegas te bezoeken is in de lente (maart tot en met mei) of herfst (september tot en met november), wanneer de temperaturen iets milder zijn en er minder regen valt. In deze maanden liggen de temperaturen tussen de 20 en 35 graden en zijn de UV index waardes nog steeds hoog, dus het is belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de zon. De wintermaanden (december tot en met februari) zijn qua temperaturen het mildst, maar er kan wel behoorlijk wat regen vallen. Aan de hand van deze data is het dus verstandig om goed te kijken in welke periode je Las Vegas wilt bezoeken.