Strandweer Nederland

Strandweer in Nederland

Hoe is het weer aan de kust in Nederland? Klik door naar de locaties voor het weer per uur, tot 14 dagen vooruit, de uv-index en zon- en regenradar van jouw favoriete badplaats. Zo zie je direct of het lekker strandweer is in jouw favoriete badplaats. In de lijst met favoriete badplaatsen zijn ook de verschillen langs de Nederlandse kust te zien.

Frisse nacht

Wouter van Bernebeek

Van onze weerman Wouter van Bernebeek

Wouter van Bernebeek

Er komen opklaringen voor en vannacht kan met name in het midden en noorden verspreid nevel of (grond)mist ontstaan. Het zuiden blijft gevoelig voor een enkele bui, met name Limburg. De temperatuur daalt naar 7 of 8 graden in opklaringsgebieden tot rond 12 graden aan zee. Dinsdag overdag schijnt de zon af en toe, maar vooral in het zuiden komen ook weer stapelwolken en enkele buien tot ontwikkeling. Het wordt maximaal 21 graden en de wind houdt zich rustig.

Badplaatsen Nederland

Bekijk het weer voor de populairste badplaatsen in Nederland. Ook populair: het weer op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Bergen aan Zee 20 °C
De Koog 20 °C
Dishoek 20 °C
Domburg 20 °C
Kijkduin 20 °C
Noordwijk aan Zee 20 °C
Oostkapelle 20 °C
Renesse 20 °C
Scheveningen 21 °C
Zandvoort 20 °C

Het weer aan de kust

Hoe is het weer aan de Nederlandse kust? Van de Waddeneilanden, tot de Zeeuwse stranden en van de Noordzeekust tot Friese kust. Klik door naar jouw gewenste locatie.

Brouwershaven 20 °C
Castricum aan Zee 20 °C
Hoek van Holland 20 °C
Hollum 20 °C
Katwijk aan Zee 21 °C
Nes 20 °C
Vlissingen 20 °C
West-Terschelling 20 °C
Westkapelle 20 °C
Wijk aan Zee 20 °C

Weerplaza Live strandselectie

Files en vertragingen

Strandvakantie top 10