Strandweer Nederland

Strandweer in Nederland

Hoe is het weer aan de kust in Nederland? Klik door naar de locaties voor het weer per uur, tot 14 dagen vooruit, de uv-index en zon- en regenradar van jouw favoriete badplaats. Zo zie je direct of het lekker strandweer is in jouw favoriete badplaats. In de lijst met favoriete badplaatsen zijn ook de verschillen langs de Nederlandse kust te zien.

Vanuit het westen vaker droog

Johnny Willemsen

Van onze weerman Johnny Willemsen

Johnny Willemsen

In de zuidelijke helft is het regenachtig, maar geleidelijk trekt het regengebied via het zuidoosten het land uit. In de rest van het land is het droog en overwegend bewolkt. In het noorden van het land breekt de zon af en toe door. Vannacht komen een paar buien voor en de minima komen uit tussen 0 en 2 graden. Morgen wisselen zon en enkele winterse buien elkaar af. Bij die winterse buien kan regen, hagel en natte sneeuw voorkomen. Er staat een koude noordwestenwind en de temperatuur komt niet hoger uit dan een graad of 7.

Badplaatsen Nederland

Badplaatsen Nederland

Bekijk het weer voor de populairste badplaatsen in Nederland. Ook populair: het weer op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Bergen aan Zee 7 °C
De Koog 7 °C
Dishoek 8 °C
Domburg 7 °C
Kijkduin 7 °C
Noordwijk aan Zee 7 °C
Oostkapelle 7 °C
Renesse 7 °C
Scheveningen 7 °C
Zandvoort 7 °C

Het weer aan de kust

Het weer aan de kust

Hoe is het weer aan de Nederlandse kust? Van de Waddeneilanden, tot de Zeeuwse stranden en van de Noordzeekust tot Friese kust. Klik door naar jouw gewenste locatie.

Weerplaza Live strandselectie

Files en vertragingen

Strandvakantie top 10

Strandvakantie top 10
JM Montego Bay 32 °C
CW Jan Thiel 31 °C
ES Playa de las Américas 30 °C
US Miami Beach 29 °C
CV Sal 28 °C
EG Sharm el-Sheikh 27 °C
EG Hurghada 26 °C
ES Playa Blanca 26 °C
ES Los Cancajos 25 °C
ES Playa del Ingles 24 °C