Strandweer Nederland

Strandweer in Nederland

Hoe is het weer aan de kust in Nederland? Klik door naar de locaties voor het weer per uur, tot 14 dagen vooruit, de uv-index en zon- en regenradar van jouw favoriete badplaats. Zo zie je direct of het lekker strandweer is in jouw favoriete badplaats. In de lijst met favoriete badplaatsen zijn ook de verschillen langs de Nederlandse kust te zien.

Een enkele bui

Alfred Snoek

Van onze weerman Alfred Snoek

Alfred Snoek

Vannacht afwisselend wolkenvelden, opklaringen en verspreid over het land enkele buien. De zuidwestenwind is overwegend zwak of matig boven land tot (vrij) krachtig langs de kust, 5 of 6 Bft. Het koelt daarbij geleidelijk af naar ongeveer 11 graden. Overdag is het licht wisselvallig; er is vrij veel bewolking en er kan een bui vallen. Slechts af en toe is er ruimte voor wat zon en bij een naar matig tot krachtig aantrekkende zuidwestenwind wordt het 's middags 14 tot 16 graden. Zondag valt er enige tijd regen.

Badplaatsen Nederland

Bekijk het weer voor de populairste badplaatsen in Nederland. Ook populair: het weer op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Bergen aan Zee 13 °C
De Koog 13 °C
Dishoek 13 °C
Domburg 13 °C
Kijkduin 13 °C
Noordwijk aan Zee 13 °C
Oostkapelle 13 °C
Renesse 13 °C
Scheveningen 13 °C
Zandvoort 13 °C

Het weer aan de kust

Hoe is het weer aan de Nederlandse kust? Van de Waddeneilanden, tot de Zeeuwse stranden en van de Noordzeekust tot Friese kust. Klik door naar jouw gewenste locatie.

Brouwershaven 13 °C
Castricum aan Zee 13 °C
Hoek van Holland 13 °C
Hollum 13 °C
Katwijk aan Zee 13 °C
Nes 13 °C
Vlissingen 13 °C
West-Terschelling 13 °C
Westkapelle 13 °C
Wijk aan Zee 13 °C

Weerplaza Live strandselectie

Files en vertragingen

Strandvakantie top 10

Hurghada 31 °C
Paphos 30 °C
Sharm el-Sheikh 27 °C
Playa de las Américas 22 °C
Los Cancajos 21 °C
Eagle Beach 32 °C
Kuta 31 °C
Zanzibar 31 °C
Sal 30 °C
Alanya 30 °C