Strandweer Nederland

Strandweer in Nederland

Hoe is het weer aan de kust in Nederland? Klik door naar de locaties voor het weer per uur, tot 14 dagen vooruit, de uv-index en zon- en regenradar van jouw favoriete badplaats. Zo zie je direct of het lekker strandweer is in jouw favoriete badplaats. In de lijst met favoriete badplaatsen zijn ook de verschillen langs de Nederlandse kust te zien.

Geleidelijk wat zon

Maarten Stam

Van onze weerman Maarten Stam

Maarten Stam

Vanochtend start de dag op veel plaatsen grijs. Vanuit het zuiden breekt gedurende de ochtend de zon wat vaker door. In het noorden blijft het grijze weer overheersen. Het wordt 8 tot 11 graden en er waait een matige zuidenwind. Vanavond en vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen bij minima van 2 tot 5 graden. Morgen start met geregeld zon, maar in de middag neemt vanuit het westen de bewolking toe. In de avonduren valt in het noordwesten mogelijk wat regen. Het wordt dan ongeveer 9 graden.

Badplaatsen Nederland

Bekijk het weer voor de populairste badplaatsen in Nederland. Ook populair: het weer op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Bergen aan Zee 9 °C
De Koog 9 °C
Dishoek 10 °C
Domburg 10 °C
Kijkduin 9 °C
Noordwijk aan Zee 9 °C
Oostkapelle 10 °C
Renesse 10 °C
Scheveningen 9 °C
Zandvoort 9 °C

Het weer aan de kust

Hoe is het weer aan de Nederlandse kust? Van de Waddeneilanden, tot de Zeeuwse stranden en van de Noordzeekust tot Friese kust. Klik door naar jouw gewenste locatie.

Weerplaza Live strandselectie

Files en vertragingen

Strandvakantie top 10

Varadero 28 °C
Hurghada 27 °C
Sharm el-Sheikh 25 °C
Playa Blanca 22 °C
Corralejo 21 °C
Negril 30 °C
Eagle Beach 30 °C
Montego Bay 29 °C
Sal 29 °C
Playa de las Américas 22 °C