Strandweer Nederland

Strandweer in Nederland

Hoe is het weer aan de kust in Nederland? Klik door naar de locaties voor het weer per uur, tot 14 dagen vooruit, de uv-index en zon- en regenradar van jouw favoriete badplaats. Zo zie je direct of het lekker strandweer is in jouw favoriete badplaats. In de lijst met favoriete badplaatsen zijn ook de verschillen langs de Nederlandse kust te zien.

Veel wolken

Diana Woei

Van onze weervrouw Diana Woei

Diana Woei

Vandaag staat in het teken van vrij veel bewolking. In het noorden ligt een neerslagzone waar ook nog wat natte sneeuw kan vallen. Deze zone zakt langzaam wat zuidwaarts. In het westen breekt soms de zon even door. De temperatuur ligt tussen 3 en 6 graden. Vanavond wordt het droog en vannacht komen een aantal opklaringen voor. Tijdens opklaringen koelt het af tot iets onder het vriespunt. Morgen start de dag droog met soms wat zon. Later in de middag gaat het vanuit het westen weer regenen. Het wordt maximaal 5 graden.

Badplaatsen Nederland

Bekijk het weer voor de populairste badplaatsen in Nederland. Ook populair: het weer op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Bergen aan Zee 3 °C
De Koog 3 °C
Dishoek 4 °C
Domburg 4 °C
Kijkduin 4 °C
Noordwijk aan Zee 4 °C
Oostkapelle 4 °C
Renesse 4 °C
Scheveningen 4 °C
Zandvoort 4 °C

Het weer aan de kust

Hoe is het weer aan de Nederlandse kust? Van de Waddeneilanden, tot de Zeeuwse stranden en van de Noordzeekust tot Friese kust. Klik door naar jouw gewenste locatie.

Weerplaza Live strandselectie

Files en vertragingen

Strandvakantie top 10

CU Varadero 28 °C
CW Jan Thiel 30 °C
JM Negril 30 °C
TH Phuket 30 °C
DO Puerto Plata 28 °C
CV Sal 27 °C
EG Hurghada 22 °C
EG Sharm el-Sheikh 22 °C
CY Paphos 21 °C
TZ Zanzibar 31 °C