Strandweer Nederland

Strandweer in Nederland

Hoe is het weer aan de kust in Nederland? Klik door naar de locaties voor het weer per uur, tot 14 dagen vooruit, de uv-index en zon- en regenradar van jouw favoriete badplaats. Zo zie je direct of het lekker strandweer is in jouw favoriete badplaats. In de lijst met favoriete badplaatsen zijn ook de verschillen langs de Nederlandse kust te zien.

Later weer nevel en mist

Raymond Klaassen

Van onze weerman Raymond Klaassen

Raymond Klaassen

Vanavond zijn er opklaringen en wolkenvelden. Geleidelijk ontstaat er weer nevel en mist en neemt de laaghangende bewolking toe. De minima liggen tussen 1 en 3 graden. Er staat niet veel wind. Morgen start de dag opnieuw grijs. In de loop van de dag breekt de zon op veel plaatsen door, maar het noorden houdt lang last van hardnekkige wolkenvelden. Het wordt 8 tot 12 graden. De wind waait uit oostelijke richtingen en is zwak of matig.

Badplaatsen Nederland

Bekijk het weer voor de populairste badplaatsen in Nederland. Ook populair: het weer op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Bergen aan Zee 8 °C
De Koog 7 °C
Dishoek 10 °C
Domburg 10 °C
Kijkduin 10 °C
Noordwijk aan Zee 9 °C
Oostkapelle 10 °C
Renesse 10 °C
Scheveningen 9 °C
Zandvoort 9 °C

Het weer aan de kust

Hoe is het weer aan de Nederlandse kust? Van de Waddeneilanden, tot de Zeeuwse stranden en van de Noordzeekust tot Friese kust. Klik door naar jouw gewenste locatie.

Weerplaza Live strandselectie

Files en vertragingen

Strandvakantie top 10

CU Varadero 32 °C
CU Holguín 31 °C
MX Playa del Carmen 29 °C
EG Hurghada 23 °C
EG Sharm el-Sheikh 22 °C
TZ Zanzibar 32 °C
ID Kuta 31 °C
JM Montego Bay 29 °C
JM Negril 29 °C
US Miami Beach 28 °C