Strandweer Nederland

Strandweer in Nederland

Hoe is het weer aan de kust in Nederland? Klik door naar de locaties voor het weer per uur, tot 14 dagen vooruit, de uv-index en zon- en regenradar van jouw favoriete badplaats. Zo zie je direct of het lekker strandweer is in jouw favoriete badplaats. In de lijst met favoriete badplaatsen zijn ook de verschillen langs de Nederlandse kust te zien.

Lokaal winterse buien

Raymond Klaassen

Van onze weerman Raymond Klaassen

Raymond Klaassen

Vannacht valt verspreid over het land een aantal buien. Lokaal gaan de buien gepaard met hagel en natte sneeuw. Het kwik daalt naar 1 tot 2 graden. In de ochtend trekken winterse buien met hagel en natte sneeuw over het land. 's Middags schijnt af en toe de zon met soms een bui en de wind waait zwak tot matig. Het wordt 3 tot 5 graden. Vrijdag begint grijs, later is het zonnig met soms een bui. Het wordt 2 tot 4 graden.

Badplaatsen Nederland

Badplaatsen Nederland

Bekijk het weer voor de populairste badplaatsen in Nederland. Ook populair: het weer op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Bergen aan Zee 4 °C
De Koog 5 °C
Dishoek 4 °C
Domburg 4 °C
Kijkduin 4 °C
Noordwijk aan Zee 4 °C
Oostkapelle 4 °C
Renesse 4 °C
Scheveningen 4 °C
Zandvoort 4 °C

Het weer aan de kust

Het weer aan de kust

Hoe is het weer aan de Nederlandse kust? Van de Waddeneilanden, tot de Zeeuwse stranden en van de Noordzeekust tot Friese kust. Klik door naar jouw gewenste locatie.

Weerplaza Live strandselectie

Files en vertragingen

Strandvakantie top 10

Strandvakantie top 10
ID Kuta 31 °C
JM Negril 29 °C
MX Playa del Carmen 28 °C
CU Holguín 27 °C
CV Sal 27 °C
US Miami Beach 26 °C
CU Varadero 26 °C
EG Hurghada 25 °C
EG Sharm el-Sheikh 25 °C
ES Playa Blanca 24 °C